Tárhely-ajánló

Amit villámgyorsan le kell szögeznünk: aki csak teheti, lehetőleg kerülje el az ingyenes tárhelyszolgáltatók csábító ajánlatait!

Tudhatjuk; manapság semmi sem ingyenes, mindenért valamilyen módon fizetni kell. ;) Az ingyenes tárhelyszolgáltatóknál vagy reklámfelülettel kell fizetnünk (aztán fizethetünk külön majd a reklámmentességért), vagy olyan alapvető szolgáltatásokat kapcsolnak ki, hogy kitépjük a hajunkat, amikor rájövünk, hogy rengeteg munkánk eredményét nem élvezhetjük, mert hiányzik az alapszolgáltatások közül valami. És ilyenkor vagy előfizetünk  a szolgáltató által nagylelkűen felajánlott kedvezményes, fizetős tárhelyre, vagy hurcolkodhatunk egy jobbnak tűnő, ingyenes tárhelyre (ahol hamarosan hasonló problémával szembesülhetünk).

Nem utolsósorban: az ingyenes tárhelyszolgáltató nem ad semmiféle támogatást, nem végez automatikus adatállomány-mentést vagy ~visszaállítást, nemigen kérhetjük rajta számon a 99,9%-os üzembiztonságot, stb…

Kinek a pap, kinek a papné; sok kiváló, fizetős tárhely-szolgáltatót ajánlhatnánk, a mi kedvenceink mégiscsak ők:

WP tárhely a Maxer.HU-tól MAXER.HU

Stabil, megbízható WordPress-barát tárhely szolgáltatás a MAXER Hostingtól, 8 éves tapasztalattal.
Webtárhely villámgyors SSD szerverekkel, elsőként Magyarországon!

A csomag tartalma: 3GB webtárhely, 10GB emailtárhely, PHP, SQL, stb.

Rendkívüli akciós ajánlat:

13GB tárhely most csak 7.900 Ft+ÁFA/év.

Érezd a különbséget, ez villámgyors!

Hostgator tárhelyszolgáltató HOSTGATOR

A Hostgator egy amerikai tárhelyszolgáltató, amelynek az elérése Magyarországról is tökéletes. A WordPress legújabb verziója automatikusan telepíthető a tárhely adminisztrációs felületéről.

Ajánlott csomag: Baby

Részletek a Baby csomagból:

korlátlan tárhely, korlátlan domain, korlátlan aldomain, korlátlan e-mail postafiók, korlátlan mySQL tábla, korlátlan FTP hozzáférés… stb.

Ár: $7.95-$9.95 / hó (az ár az általunk választott fizetési rendszerességtől függ)

© 2010 - 2011. WORDPRESS ALAPFOKON .... tippek és trükkök kezdőknek .... Suffusion theme by Sayontan Sinha