Facebook fiók törléseJó dolog ez a Facebook – egy ideig. Addig, amíg hagyjuk magunkat sodortatni azzal az áradattal, hogy „Van Facebook-od?”. :)

Szórakoztató összegyűjteni a barátokat, ismerősöket, megosztani velük mindenféle dolgot, meg belemondani a vakvilágba, hogy éppen hol vagyunk, mit csinálunk, mire gondolunk.

Rengeteg hasznos és haszontalan kiegészítő, játék ütheti agyon időnket, lájkolhatunk erre, meg lájkolhatunk arra. A WordPress-hez is sokféle Facebook-bővítmény, közösségi bővítmény csatlakoztatható, amivel adott esetben sikeresen lassíthatjuk honlapunk betöltését, elérhetőségét.

Ugyanakkor az internet-marketingesek hamar felfedezték a Facebook-sikert, és így kellő mennyiségben lehetünk részesei a reklámoknak, promócióknak, akart- és nem kért meghívásoknak.

Sajnos, a Facebook sok-sok személyes adatunkat is elkéri és tárolja, sőt – volt már rá példa – ezeknek az adatoknak a nyilvánosságra kerülése sem mindig akaratunktól függő.

Ha meguntuk ezt a játékszert, vagy nem nyújtja azt, amire számítottunk, és szeretnénk adatainkat eltávolítva lelépni az internet eme mezsgyéjéről, hát nincs egyszerű dolgunk; az alkalmazás mindig azt hajtogatja, hogy függesszük fel csak a fiókunkat, aztán majd ráérünk dönteni.

Ha végleges döntésünk, akkor nincs más tennivalónk, mint:

1. Be kell lépni a Facebook fiókunkba (email cím, jelszó), majd

2. Kattintás ide, a Facebook fiókom törlése linkre.

(Akit érdekel az URL cím:

https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account )

3. A biztonsági kérdésekre (jelszó és captcha) adott választ követően rákattintunk az eltávolítás feliratra, és tudomásul vesszük, hogy a Facebook még két hét gondolkodási időt ad, mielőtt véglegesen eltávolítja adatainkat (úgy-ahogy, de ez már másik írás lenne.. ;) )

 

https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

5 hozzászólás - “Hogyan töröljük saját Facebook-fiókunkat?”

 1. nemkel a veb

 2. Én véglegesen ki akarok lépni a Facebook- ból, de hogyha később újra a Facebook-on akarok lenni, az megoldható?Újra tudnék regisztrálni, újra lehetne fiókom???????????????

  • Kedves Anett!

   Nem vagyunk Facebook szakértők (sem), a részletek után inkább a acebook súgójában, vagy Fórumokon kell kutatni. :)

   Ami bizonyos: egy másik email címmel egészen bizonyos, hogy új Facebook fiókot hozhatsz létre, bármikor.

 3. Kedves Anett!

  Nem fontos törölnöd magad az „Arckönyv”-ről. Elég csak felfüggeszteni a fiókod amit akár évek múltán újra aktiválni tudsz és nem kell újra regisztrálnod, megadni adataid meg miegymás.

Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

(kötelező)

(kötelező)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2010 - 2011. WORDPRESS ALAPFOKON .... tippek és trükkök kezdőknek .... Suffusion theme by Sayontan Sinha