Helyreállítás alatt!Sajnos, hősies küzdelemmel sikerült a honlapot rokkantosítani; a tárhelyen egy nagy rendrakás során sikerült úgy beletörölni az egészbe, hogy egyes honlapok nem, vagy csak részlegesen állíthatók vissza.

Ahogyan azt hangsúlyozni szoktuk: LEGYEN MINDIG EGY MENTÉS a saját gépeden a fájlokról és az adatbázisról is, mielőtt bármi komolyabbat csinálnánk!

Mondanom sem kell: a cipésznek a cipője lyukas – nem volt mentésem…. :(

Mivel a megmaradt roncsok között is van hasznosítható anyag, ezért úgy döntöttem, hogy ebben a szárnyaszegett állapotában is visszakapcsolom az oldalt, hátha segíthetek ezzel másoknak.

A rendelkezésemre álló idő függvényében el kezdem a visszaállítást, illetve az újraírást. Mindenkitől elnézést kérek az okozott kellemetlenségért, a hiányosságokért., és megígérem, hogy legközelebb úgy mentem a honlap adatait, ahogyan azt eddig kellett volna. ;)

2 hozzászólás - “Némi zavar a wordpress2you honlapon”

  1. Azt hiszem, valamennyi hozzászólást sikerrel eltüntettem. :(

Minden vélemény számít! Várjuk a hozzászólásokat!

(kötelező)

(kötelező)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2010 - 2011. WORDPRESS ALAPFOKON .... tippek és trükkök kezdőknek .... Suffusion theme by Sayontan Sinha